Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Zasady Żywienia. Podręcznik Część 1. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302152580
SKU 9788302152580
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Dorota Czerwińska
Data Wydania 2016
Nr dop. MEN 12/2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 248
Nasza cena 39,83 zł Normalna cena 48,00 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania
Więcej informacji
SKU 9788302152580
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Dorota Czerwińska
Data Wydania 2016
Nr dop. MEN 12/2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 248
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Zasady Żywienia. Podręcznik Część 1. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Twoja ocena