Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Wyposażenie Techniczne Zakładów Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302071201
SKU 9788302071201
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Witold Jastrzębski
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 280
Format 210 x 297
Nasza cena 42,12 zł Normalna cena 46,80 zł
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.

Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.
Więcej informacji
SKU 9788302071201
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Witold Jastrzębski
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 280
Format 210 x 297
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Wyposażenie Techniczne Zakładów Gastronomicznych
Twoja ocena