Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Usługi Żywieniowe w Hotelarstwie. Hotelarstwo Tom 4. Kwalifikacja T.12

W magazynie
SKU
9788302147043
SKU 9788302147043
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 128
39,32 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

Więcej informacji
SKU 9788302147043
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 128
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Usługi Żywieniowe w Hotelarstwie. Hotelarstwo Tom 4. Kwalifikacja T.12
Twoja ocena