Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Usługi Gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302135927
SKU 9788302135927
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 168
Nasza cena 46,54 zł Normalna cena 51,70 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi oraz przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Więcej informacji
SKU 9788302135927
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 168
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Usługi Gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Twoja ocena