Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem Część 2. Podręcznik Dla Technikum

W magazynie
SKU
9788302028625
SKU 9788302028625
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Data Wydania 2009
Oprawa Miękka
Ilość stron 296
Format 148 x 210
Nasza cena 32,30 zł Normalna cena 39,40 zł
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
Więcej informacji
SKU 9788302028625
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Krystyna Flis, Aleksandra Procner
Data Wydania 2009
Oprawa Miękka
Ilość stron 296
Format 148 x 210
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem Część 2. Podręcznik Dla Technikum
Twoja ocena