Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Technika w Produkcji Cukierniczej Kwalifikacja T.4. Tom 1. Wyroby Cukiernicze. Podręcznik do Nauki Zawodu Cukiernik, Technik Technologii Żywności

W magazynie
SKU
9788302147371
SKU 9788302147371
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Katarzyna Kocierz
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 288
Nasza cena 39,82 zł Normalna cena 46,85 zł
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).
 
Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:
 
posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych. 
 
W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu  BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).
 
Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.
Więcej informacji
SKU 9788302147371
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Katarzyna Kocierz
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 288
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Technika w Produkcji Cukierniczej Kwalifikacja T.4. Tom 1. Wyroby Cukiernicze. Podręcznik do Nauki Zawodu Cukiernik, Technik Technologii Żywności
Twoja ocena