Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Sporządzanie Napojów i Potraw. Towaroznawstwo i Przechowywanie Żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302135873
SKU 9788302135873
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2016
Oprawa Miękka
Ilość stron 288
Nasza cena 52,28 zł Normalna cena 61,52 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Więcej informacji
SKU 9788302135873
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2016
Oprawa Miękka
Ilość stron 288
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Sporządzanie Napojów i Potraw. Towaroznawstwo i Przechowywanie Żywności. Kwalifikacja T.6.1. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Twoja ocena