Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów Część 3. Wyposażenie Zakładów Gastronomicznych. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Kucharz

W magazynie
SKU
9788302135903
SKU 9788302135903
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Marzanna Zienkiewicz
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Komunikat specjalny sap_synch
Nasza cena 46,00 zł Normalna cena 54,13 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Więcej informacji
SKU 9788302135903
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Marzanna Zienkiewicz
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Komunikat specjalny sap_synch
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów Część 3. Wyposażenie Zakładów Gastronomicznych. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Kucharz
Twoja ocena