Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów. Część 2. Technologia Gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302135897
SKU 9788302135897
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2013
Nr dop. MEN 65/2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 183
Format 165 x 235
Nasza cena 40,81 zł Normalna cena 50,40 zł
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Więcej informacji
SKU 9788302135897
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2013
Nr dop. MEN 65/2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 183
Format 165 x 235
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów. Część 2. Technologia Gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Twoja ocena