Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów. Część 1. Technologia Gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Kucharz oraz Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302135880
SKU 9788302135880
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 344
Nasza cena 49,80 zł Normalna cena 61,50 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Więcej informacji
SKU 9788302135880
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 344
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów. Część 1. Technologia Gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Kucharz oraz Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Twoja ocena