Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Procesy Technologiczne w Gastronomii. Część 1. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Ćwiczenia

W magazynie
SKU
9788302148286
SKU 9788302148286
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Iwona Namysław, Lidia Górska
Data Wydania 2014
Oprawa Miękka
Ilość stron 400
Format 165 x 235
Nasza cena 40,81 zł Normalna cena 50,40 zł
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

  • Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
  • Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
  • Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
  • Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
  • Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego.
Więcej informacji
SKU 9788302148286
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Iwona Namysław, Lidia Górska
Data Wydania 2014
Oprawa Miękka
Ilość stron 400
Format 165 x 235
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Procesy Technologiczne w Gastronomii. Część 1. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Ćwiczenia
Twoja ocena