Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Pracownia Organizacji Żywienia. Organizacja Żywienia i Usług Gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302149764
SKU 9788302149764
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Data Wydania 2016
Oprawa Miękka
Ilość stron 160
Nasza cena 44,78 zł Normalna cena 55,30 zł
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia; Organizowanie produkcji gastronomicznej). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp teoretyczny, będący powtórzeniem najważniejszych wiadomości, i karty pracy z zadaniami.

Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia, które szlifują umiejętności ucznia i ułatwiają prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń.

Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny swoich umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Więcej informacji
SKU 9788302149764
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Data Wydania 2016
Oprawa Miękka
Ilość stron 160
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Pracownia Organizacji Żywienia. Organizacja Żywienia i Usług Gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Twoja ocena