Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk

Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1

W magazynie
SKU
9788302167812
SKU 9788302167812
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek-Gizara
Data Wydania 2017
Oprawa Miękka
Ilość stron 168
Nasza cena 57,02 zł Normalna cena 64,80 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
Więcej informacji
SKU 9788302167812
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek-Gizara
Data Wydania 2017
Oprawa Miękka
Ilość stron 168