Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby Cukiernicze. Część 1. Kwalifikacja T.4. Podręcznik Do Nauki Zawodu Cukiernik

W magazynie
SKU
9788302147197
SKU 9788302147197
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Magdalena Kaźmierczak
Data Wydania 2014
Oprawa Inna
Nasza cena 37,89 zł Normalna cena 46,80 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4(Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.
Więcej informacji
SKU 9788302147197
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Magdalena Kaźmierczak
Data Wydania 2014
Oprawa Inna
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby Cukiernicze. Część 1. Kwalifikacja T.4. Podręcznik Do Nauki Zawodu Cukiernik
Twoja ocena