Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S)

W magazynie
SKU
9788302152573
SKU 9788302152573
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Lidia Górska, Iwona Namysław
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 488
Nasza cena 41,86 zł Normalna cena 51,70 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.
Więcej informacji
SKU 9788302152573
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Lidia Górska, Iwona Namysław
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 488
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S)
Twoja ocena