Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Gastronomia, Towaroznawstwo i Przemysł Spożywczy

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 1-36 z 40

Ustaw kierunek malejący
na stronę
Strona
  1. Pracownia gastronomiczna Cz. 1. Repetytorium -...

    45,00 zł
    Niedostępny
  2. -23%
    -23%
    Obsługa Kelnerska. Kwalifikacja T.9.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Kelner. Część 1

    Obsługa Kelnerska. Kwalifikacja T.9.2....

    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Nasza cena 49,22 zł Normalna cena 63,80 zł
    Dostępny
  3. -23%
    -23%
    Obsługiwanie Gości. Część 1. Kwalifikacja T.9.2. Zeszyt Ćwiczeń do Nauki Zawodu Kelner

    Obsługiwanie Gości. Część 1. Kwalifikacja...

    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Nasza cena 37,08 zł Normalna cena 48,10 zł
    Dostępny
  4. -23%
    -23%
    Obsługiwanie gości. Kelner kwalifikacja T.9. Ćwiczenia 2. 2015. WsiP. (S)

    Obsługiwanie gości. Kelner kwalifikacja T.9....

    Nasza cena 31,23 zł Normalna cena 40,46 zł
    Dostępny
  5. -23%
    -23%
    Usługi Gastronomiczne. Podręcznik. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych T.15.3. Szkoła Ponadgimazjalna

    Usługi Gastronomiczne. Podręcznik. Technik...

    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Nasza cena 43,37 zł Normalna cena 56,16 zł
    Dostępny
  6. -23%
    -23%
    Obsługa klientów w gastronomii  zeszyt ćwiczeń - Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    Obsługa klientów w gastronomii zeszyt...

    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Nasza cena 48,47 zł Normalna cena 62,80 zł
    Dostępny
  7. -23%
    -23%
    Organizacja Produkcji gastronomicznej kw T.15.2. Podręcznik (S)

    Organizacja Produkcji gastronomicznej kw T.15.2....

    Nasza cena 36,32 zł Normalna cena 47,06 zł
    Dostępny
  8. -23%
    -23%
    Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik

    Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w...

    Agnieszka Kasperek, Marzanna...
    Nasza cena 55,70 zł Normalna cena 72,20 zł
    Dostępny
  9. -23%
    -23%
    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,...
    Nasza cena 58,12 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  10. -23%
    -23%
    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,...
    Nasza cena 58,12 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  11. -23%
    -23%
    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Część 2

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda,...
    Nasza cena 58,12 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  12. -23%
    -23%
    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HTG.12. Część 2

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda,...
    Nasza cena 58,12 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  13. -23%
    -23%
    Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja TG.07/HGT.02. Kucharz, tech. żyw. i usł. gastr.

    Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy....

    Anna Kmiołek-Gizara
    Nasza cena 52,50 zł Normalna cena 68,00 zł
    Dostępny
  14. -23%
    -23%
    Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby Cukiernicze. Część 1. Kwalifikacja T.4. Podręcznik Do Nauki Zawodu Cukiernik

    Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby...

    Magdalena Kaźmierczak
    Nasza cena 44,38 zł Normalna cena 57,60 zł
    Dostępny
  15. -23%
    -23%
    Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby Cukiernicze. Część 2. Kwalifikacja T.4. Podręcznik Do Nauki Zawodu Cukiernik

    Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby...

    Magdalena Kaźmierczak
    Nasza cena 47,66 zł Normalna cena 61,70 zł
    Dostępny
  16. -23%
    -23%
    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem. Przygotowywanie i Wydawanie Dań. Kwalifikacja HGT.02. Szkoła Ponadpodstawowa. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Kucharz. Podręcznik Część 2

    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem....

    Małgorzata Konarzewska
    Nasza cena 56,54 zł Normalna cena 73,20 zł
    Dostępny
  17. -23%
    -23%
    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem. Przygotowywanie i Wydawanie Dań. Kwalifikacja HGT.02. Szkoła Ponadpodstawowa. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Kucharz. Podręcznik Część 1

    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem....

    Małgorzata Konarzewska
    Nasza cena 56,54 zł Normalna cena 73,20 zł
    Dostępny
  18. -23%
    -23%
    Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S)

    Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt...

    Lidia Górska, Iwona Namysław
    Nasza cena 49,22 zł Normalna cena 63,80 zł
    Dostępny
  19. Atlas Rozbioru Tusz Zwierząt Rzeźnych

    Adam Olszewski
    55,00 zł
    Niedostępny
  20. -23%
    -23%
    Przygotowanie Pieczywa do Dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do Nauki Zawodu Piekarz/Technik Technologii Żywności

    Przygotowanie Pieczywa do Dystrybucji....

    Piotr Dominik, Katarzyna...
    Nasza cena 33,37 zł Normalna cena 43,28 zł
    Dostępny
  21. -23%
    -23%
    Zbiór Zadań z Gastronomii. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych / Kucharz

    Zbiór Zadań z Gastronomii. Technik Żywienia i...

    Magdalena Kaźmierczak
    Nasza cena 44,38 zł Normalna cena 57,60 zł
    Dostępny
  22. -23%
    -23%
    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności 2. Podstawy Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodów z Branży Gastronomicznej

    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności 2....

    Anna Kmiołek
    Nasza cena 48,41 zł Normalna cena 62,80 zł
    Dostępny
  23. -23%
    -23%
    Sporządzanie Potraw i Napojów. Kwalifikacja TG.07 Część 2. Podręcznik do Zawodu Kucharz, Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Sporządzanie Potraw i Napojów. Kwalifikacja...

    Anna Kmiołek-Gizara
    Nasza cena 58,12 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  24. Magazynowanie Surowców Piekarskich. Kwalifikacja...

    Krystyna Jarosz
    50,20 zł
    Niedostępny
  25. -23%
    -23%
    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1

    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności....

    Anna Kmiołek-Gizara
    Nasza cena 47,66 zł Normalna cena 61,70 zł
    Dostępny
  26. Usługi Kelnerskie Kwalifikacja T.10. Podręcznik...

    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    64,90 zł
    Niedostępny
  27. -23%
    -23%
    Pracownia Gastronomiczna. Sporządzanie Potraw i Napojów. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Kucharz

    Pracownia Gastronomiczna. Sporządzanie Potraw i...

    Anna Kmiołek-Gizara
    Nasza cena 50,06 zł Normalna cena 64,90 zł
    Dostępny
  28. -23%
    -23%
    Procesy Technologiczne w Gastronomii. Część 1. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Ćwiczenia

    Procesy Technologiczne w Gastronomii. Część 1....

    Iwona Namysław, Lidia Górska
    Nasza cena 47,66 zł Normalna cena 61,70 zł
    Dostępny
  29. -23%
    -23%
    Obsługa Kelnerska Podręcznik Część 2. Kwalifikacja T.9. Szkoła Ponadgimnazjalna

    Obsługa Kelnerska Podręcznik Część 2....

    Danuta Ławniczak, Renata Szajna
    Nasza cena 49,22 zł Normalna cena 63,80 zł
    Dostępny
  30. -23%
    -23%
    Organizacja Produkcji Gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Organizacja Produkcji Gastronomicznej....

    Anna Kmiołek
    Nasza cena 58,18 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  31. -23%
    -23%
    Usługi Gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Usługi Gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3....

    Anna Kmiołek
    Nasza cena 58,10 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  32. -23%
    -23%
    Pracownia Organizacji Żywienia. Organizacja Żywienia i Usług Gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Pracownia Organizacji Żywienia. Organizacja...

    Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Nasza cena 52,50 zł Normalna cena 68,00 zł
    Dostępny
  33. -23%
    -23%
    Sporządzenie Potraw i Napojów. Część 1. Kwalifikacja TG.07. Podręcznik do Nauki Zawodu Kucharz, Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Sporządzenie Potraw i Napojów. Część 1....

    Marzanna Zienkiewicz
    Nasza cena 58,12 zł Normalna cena 75,40 zł
    Dostępny
  34. -23%
    -23%
    BHP w Branży Gastronomicznej. Podręcznik do Kształcenia Zawodowego

    BHP w Branży Gastronomicznej. Podręcznik do...

    Piotr Dominik
    Nasza cena 50,06 zł Normalna cena 64,90 zł
    Dostępny
  35. -23%
    -23%
    Pracownia Obsługi Klientów. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Szkoły Ponadgimnazjalne

    Pracownia Obsługi Klientów. Kwalifikacja T.15....

    Piotr Dominik
    Nasza cena 52,50 zł Normalna cena 68,00 zł
    Dostępny
  36. -23%
    -23%
    Zasady Żywienia Część 2 Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Zasady Żywienia Część 2 Kwalifikacja T.15....

    Dorota Czerwińska
    Nasza cena 45,23 zł Normalna cena 58,60 zł
    Dostępny
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 1-36 z 40

Ustaw kierunek malejący
na stronę
Strona
Księgarnia internetowa Eduarena.pl posiada w swojej ofercie różnego rodzaju podręczniki szkolne i podręczniki zawodowe do nauki języków oraz innych przedmiotów szkolnych.