Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Gastronomia, Towaroznawstwo i Przemysł Spożywczy

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 1-36 z 49

Ustaw kierunek malejący
na stronę
Strona
  1. -20%
    -20%
    Expert PTE Academic B2 CB

    Expert PTE Academic B2 CB

    David Hill
    Nasza cena 91,11 zł Normalna cena 113,90 zł
    Dostępny
  2. -19%
    -19%
    Zbiór Zadań z Gastronomii. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych / Kucharz

    Zbiór Zadań z Gastronomii. Technik Żywienia i...

    Magdalena Kaźmierczak
    Nasza cena 34,90 zł Normalna cena 43,10 zł
    Dostępny
  3. Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem....

    Małgorzata Konarzewska
    56,60 zł
    Dostępny
  4. -19%
    -19%
    Sporządzenie Potraw i Napojów. Część 1. Kwalifikacja TG.07. Podręcznik do Nauki Zawodu Kucharz, Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Sporządzenie Potraw i Napojów. Część 1....

    Marzanna Zienkiewicz
    Nasza cena 46,81 zł Normalna cena 57,80 zł
    Dostępny
  5. -19%
    -19%
    Działalność Gospodarcza w Gastronomii. Tom 3. Podręcznik do Nauki Zawodów Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Kucharz

    Działalność Gospodarcza w Gastronomii. Tom 3....

    Hanna Górska-Warsewicz, Beata...
    Nasza cena 39,84 zł Normalna cena 49,20 zł
    Dostępny
  6. Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem....

    Małgorzata Konarzewska
    56,60 zł
    Dostępny
  7. -19%
    -19%
    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,...
    Nasza cena 46,81 zł Normalna cena 57,80 zł
    Dostępny
  8. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,...
    57,80 zł
    Dostępny
  9. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda,...
    57,80 zł
    Dostępny
  10. -19%
    -19%
    Zasady Żywienia Część 2 Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Zasady Żywienia Część 2 Kwalifikacja T.15....

    Dorota Czerwińska
    Nasza cena 36,84 zł Normalna cena 45,50 zł
    Dostępny
  11. Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby...

    Magdalena Kaźmierczak
    44,30 zł
    Dostępny
  12. -19%
    -19%
    Pracownia Gastronomiczna. Sporządzanie Potraw i Napojów. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Kucharz

    Pracownia Gastronomiczna. Sporządzanie Potraw i...

    Anna Kmiołek-Gizara
    Nasza cena 39,84 zł Normalna cena 49,20 zł
    Dostępny
  13. -19%
    -19%
    Procesy Technologiczne w Gastronomii. Część 1. Gastronomia. Kwalifikacja T.6. Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Ćwiczenia

    Procesy Technologiczne w Gastronomii. Część 1....

    Iwona Namysław, Lidia Górska
    Nasza cena 38,87 zł Normalna cena 48,00 zł
    Dostępny
  14. -19%
    -19%
    Pracownia Organizacji Żywienia. Organizacja Żywienia i Usług Gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Pracownia Organizacji Żywienia. Organizacja...

    Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Nasza cena 41,86 zł Normalna cena 51,70 zł
    Dostępny
  15. -19%
    -19%
    Pracownia Obsługi Klientów. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Szkoły Ponadgimnazjalne

    Pracownia Obsługi Klientów. Kwalifikacja T.15....

    Piotr Dominik
    Nasza cena 41,86 zł Normalna cena 51,70 zł
    Dostępny
  16. -19%
    -19%
    Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów. Część 1. Technologia Gastronomiczna. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Kucharz oraz Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

    Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów....

    Anna Kmiołek
    Nasza cena 46,81 zł Normalna cena 57,80 zł
    Dostępny
  17. -19%
    -19%
    Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby Cukiernicze. Część 2. Kwalifikacja T.4. Podręcznik Do Nauki Zawodu Cukiernik

    Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby...

    Magdalena Kaźmierczak
    Nasza cena 38,87 zł Normalna cena 48,00 zł
    Dostępny
  18. -19%
    -19%
    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych/Kucharz Część 1

    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności....

    Anna Kmiołek-Gizara
    Nasza cena 38,87 zł Normalna cena 48,00 zł
    Dostępny
  19. -19%
    -19%
    Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S)

    Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt...

    Lidia Górska, Iwona Namysław
    Nasza cena 39,84 zł Normalna cena 49,20 zł
    Dostępny
  20. -19%
    -19%
    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem. Część 1. Podręcznik Do Nauki Zawodu Kucharz W Technikum i Szkole Policealnej

    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem....

    Małgorzata Konarzewska
    Nasza cena 38,55 zł Normalna cena 47,60 zł
    Dostępny
  21. -10%
    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HTG.12. Część 2

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych....

    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda,...
    Nasza cena 52,03 zł Normalna cena 57,80 zł
    Niedostępny
  22. -10%
    Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja TG.07/HGT.02. Kucharz, tech. żyw. i usł. gastr.

    Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy....

    Anna Kmiołek-Gizara
    Nasza cena 37,71 zł Normalna cena 41,90 zł
    Niedostępny
  23. -10%
    Atlas Rozbioru Tusz Zwierząt Rzeźnych

    Atlas Rozbioru Tusz Zwierząt Rzeźnych

    Adam Olszewski
    Nasza cena 49,50 zł Normalna cena 55,00 zł
    Niedostępny
  24. -10%
    Emulgatory

    Emulgatory

    Clyde E. Stauffer
    Nasza cena 21,74 zł Normalna cena 24,15 zł
    Niedostępny
  25. -10%
    Atlas Rozbioru Tuszek Drobiowych

    Atlas Rozbioru Tuszek Drobiowych

    Adam Olszewski
    Nasza cena 49,50 zł Normalna cena 55,00 zł
    Niedostępny
  26. -10%
    Agrobiznes. Podstawy Przetwórstwa Spożywczego

    Agrobiznes. Podstawy Przetwórstwa Spożywczego

    Ewa Hanna Lada
    Nasza cena 26,64 zł Normalna cena 29,60 zł
    Niedostępny
  27. -10%
    Towaroznawstwo Żywności

    Towaroznawstwo Żywności

    Danuta Kołożyn-Krajewska,...
    Nasza cena 35,55 zł Normalna cena 39,50 zł
    Niedostępny
  28. -10%
    Drobne Wypieki. Technologia w Cukierni

    Drobne Wypieki. Technologia w Cukierni

    Nasza cena 89,10 zł Normalna cena 99,00 zł
    Niedostępny
  29. -10%
    Automatyzacja Przemysłu Spożywczego. Casebook

    Automatyzacja Przemysłu Spożywczego. Casebook

    Ewa Matyszewska
    Nasza cena 89,10 zł Normalna cena 99,00 zł
    Niedostępny
  30. -10%
    Obsługa Konsumenta. Część 1

    Obsługa Konsumenta. Część 1

    Ryszard Jargoń
    Nasza cena 37,62 zł Normalna cena 41,80 zł
    Niedostępny
  31. -10%
    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem Część 2. Podręcznik Dla Technikum

    Technologia Gastronomiczna z Towaroznawstwem...

    Krystyna Flis, Aleksandra Procner
    Nasza cena 35,46 zł Normalna cena 39,40 zł
    Niedostępny
  32. -10%
    Kucharz Małej Gastronomii. Wyposażenie Techniczne Zakładów. Podręcznik. Zasadnicza Szkoła Zawodowa

    Kucharz Małej Gastronomii. Wyposażenie...

    Wiesława Grzesińska
    Nasza cena 30,95 zł Normalna cena 34,40 zł
    Niedostępny
  33. -10%
    Przygotowanie Pieczywa do Dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do Nauki Zawodu Piekarz/Technik Technologii Żywności

    Przygotowanie Pieczywa do Dystrybucji....

    Piotr Dominik, Katarzyna...
    Nasza cena 33,21 zł Normalna cena 36,90 zł
    Niedostępny
  34. -10%
    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności 2. Podstawy Technologii Żywności. Podręcznik do Nauki Zawodów z Branży Gastronomicznej

    Podstawy Gastronomii i Technologii Żywności 2....

    Anna Kmiołek
    Nasza cena 43,20 zł Normalna cena 48,00 zł
    Niedostępny
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 1-36 z 49

Ustaw kierunek malejący
na stronę
Strona
Księgarnia internetowa Eduarena.pl posiada w swojej ofercie różnego rodzaju podręczniki szkolne i podręczniki zawodowe do nauki języków oraz innych przedmiotów szkolnych.