Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk

Organizacja Produkcji Gastronomicznej. Kwalifikacja T.15.2. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302135934
SKU 9788302135934
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2015
Nr dop. MEN 23/2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 152
Format 165 x 235
Nasza cena 71,37 zł Normalna cena 81,10 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Więcej informacji
SKU 9788302135934
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek
Data Wydania 2015
Nr dop. MEN 23/2013
Oprawa Miękka
Ilość stron 152
Format 165 x 235