Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk

Organizacja Produkcji gastronomicznej kw T.15.2. Podręcznik (S)

W magazynie
SKU
9788302150388
SKU 9788302150388
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data Wydania 2015
Oprawa Inna
Nasza cena 42,16 zł Normalna cena 47,90 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
Więcej informacji
SKU 9788302150388
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data Wydania 2015
Oprawa Inna