Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Obsługa Konsumenta. Część 2

W magazynie
SKU
9788302078453
SKU 9788302078453
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Ryszard Jargoń
Data Wydania 2009
Oprawa Miękka
Ilość stron 200
Format 140 x 200
Nasza cena 39,87 zł Normalna cena 44,30 zł
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.
Więcej informacji
SKU 9788302078453
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Ryszard Jargoń
Data Wydania 2009
Oprawa Miękka
Ilość stron 200
Format 140 x 200
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Obsługa Konsumenta. Część 2
Twoja ocena