Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk

Obsługa klientów w gastronomii zeszyt ćwiczeń - Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

W magazynie
SKU
9788302150418
SKU 9788302150418
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Data Wydania 2015
Oprawa Inna
Nasza cena 57,91 zł Normalna cena 65,80 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.
Więcej informacji
SKU 9788302150418
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Data Wydania 2015
Oprawa Inna