Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Kucharz Małej Gastronomii. Wyposażenie Techniczne Zakładów. Podręcznik. Zasadnicza Szkoła Zawodowa

W magazynie
SKU
9788302091780
SKU 9788302091780
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Wiesława Grzesińska
Data Wydania 2013
Nr dop. MEN 04/2005
Oprawa Miękka
Ilość stron 144
Format 165 x 235
Nasza cena 30,95 zł Normalna cena 34,40 zł
Podręcznik z serii „Kucharz małej gastronomii” jest przeznaczony do nauki przedmiotu wyposażenie techniczne.

Podręcznik obejmuje następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.
Więcej informacji
SKU 9788302091780
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Wiesława Grzesińska
Data Wydania 2013
Nr dop. MEN 04/2005
Oprawa Miękka
Ilość stron 144
Format 165 x 235
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Kucharz Małej Gastronomii. Wyposażenie Techniczne Zakładów. Podręcznik. Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Twoja ocena