Opinie o Nas
Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk
 
 

Kucharz Małej Gastronomii. Podstawy Rachunkowości. Podręcznik Dla Zasadniczej Szkoły Zawodowej

W magazynie
SKU
9788302094057
SKU 9788302094057
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Hanna Górska-Warsewicz
Data Wydania 2012
Nr dop. MEN 09/2005 MENIS
Oprawa Miękka
Ilość stron 268
Format 165 x 235
Nasza cena 26,31 zł Normalna cena 32,10 zł

Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.

Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.

Więcej informacji
SKU 9788302094057
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Hanna Górska-Warsewicz
Data Wydania 2012
Nr dop. MEN 09/2005 MENIS
Oprawa Miękka
Ilość stron 268
Format 165 x 235
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Kucharz Małej Gastronomii. Podstawy Rachunkowości. Podręcznik Dla Zasadniczej Szkoły Zawodowej
Twoja ocena