Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk

Zasady Żywienia. Planowanie i Ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik Do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

W magazynie
SKU
9788302134814
SKU 9788302134814
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda
Data Wydania 2016
Oprawa Miękka
Nasza cena 68,65 zł Normalna cena 78,00 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Więcej informacji
SKU 9788302134814
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda
Data Wydania 2016
Oprawa Miękka