Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk

Obsługa Gości w Obiekcie Świadczącym Usługi Hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Hotelarstwa, Pracownik Obsługi Hotelowej. Część 2

W magazynie
SKU
9788302183065
SKU 9788302183065
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Data Wydania 2019
Oprawa Miękka
Nasza cena 62,39 zł Normalna cena 70,90 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).



Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania oraz sporządzania dokumentacji.



Podręcznik Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie z zakresu kwalifikacji HGT.03 to nieoceniona pomoc podczas nauki zawodu, opracowana pod kątem wszystkich efektów kształcenia i kryteriów weryfikacji opisanych w nowej podstawie programowej dla zawodu technik hotelarstwa. Publikacja jest ciekawa, uczy twórczo myśleć, umożliwia poznanie specyfiki branży hotelarskiej oraz ułatwia zrozumienie jej istoty. Każdy może znaleźć w niej coś, co go zainteresuje, zainspiruje i pomoże w nauce zawodu.



Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Więcej informacji
SKU 9788302183065
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Data Wydania 2019
Oprawa Miękka