Eduarena - Księgarnia Językowo - Edukacyjna Zarejestruj się lub Zaloguj się
Koszyk

Pracownia Gastronomiczna. Sporządzanie Potraw i Napojów. Kwalifikacja T.6. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Kucharz

W magazynie
SKU
9788302149757
SKU 9788302149757
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek-Gizara
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 248
Nasza cena 59,66 zł Normalna cena 67,80 zł
Produkt w magazynie Wysyłamy w ciągu 24h
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.



Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
Więcej informacji
SKU 9788302149757
Wydawnictwo Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Autor Anna Kmiołek-Gizara
Data Wydania 2015
Oprawa Miękka
Ilość stron 248